Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar een oplossing voor de buitendienst?

‘Buitendienst’ heb je in alle soorten en maten. Ieder bedrijf verlangt weer net iets anders van ze. Verslagen, orders, bonnetjes, foto’s, bestanden… De buitendienst krijg er allemaal mee te maken. 

Om grip te krijgen zal dit digitaal moeten en via 1 kanaal. Pen en papier kan heden ten dagen gewoon niet meer. Maar je wil ze ook niet opzadelen met complexe systemen. Want medewerkers in de buitendienst houden zich natuurlijk het liefst bezig met service, verkoop en klanten helpen. Een complex systeem frustreert en belemmert ze in hun werk. 

Daarom maken wij een apps voor de buitendienst die enkel functies bevatten die echt nodig zijn. Zo kost het ze minimaal tijd maar heb je maximale controle. Wij hebben al een blauwdruk. Deze maken wij graag op maat voor jou!

Lees meer

Hoe kan jouw buitendienst optimaal werken?

De buitendienst is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Zij opereren in het veld. Het is dan ook zaak dat zij hun werk zo optimaal mogelijk kunnen doen.

Je kan dit doen met een maatwerk app. Deze app doet alleen hetgeen noodzakelijk voor de werkzaamheden van de medewerkers in de buitendienst. Dit hoeft niet duur te zijn. Wij hebben namelijk al een aantal apps gebouwd welke we kunnen gebruiken als basis voor jou.

Daarnaast gebruiken wij nieuwe technieken waardoor we snel en eenvoudig applicaties kunnen bouwen.

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.