Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar een ERP-systeem?

Er zijn velen ERP-systemen. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En als je een ERP gevonden hebt dan is het niet zo dat je er meteen mee aan de slag kan. Ze zijn vaak complex. Kunnen veel. Misschien wel teveel. En hoe ga je dan je huidige bedrijfsvoering in dat systeem krijgen? Hier kunnen dure consultants je wel bij helpen maar het systeem aanpassen zodat het exact voldoet aan jouw wensen kunnen ze niet. Het is immers een tool dat voor alle klant moet werken. Dan kunnen ze niet alleen voor jou een aanpassing doen.

Wij doet dit anders. Wij maken gebruik van een blauwdruk. Dit is een basis die voor ieder bedrijf van toepassing is. Vanuit deze basis maken wij een ERP op maat voor jou. Geen dure consultants want het systeem bevat alleen zaken die voor jou van toepassing zijn. Niet meer, niet minder. Het is immers jouw systeem. Dit betekent ook dat jouw medewerkers geen cursus hoeven te doen van hoe het systeem werkt. Iedere knop, iedere functie spreekt voor zichzelf.

Lees meer

Hoe kunnen wij jou helpen bij een optimaal ERP?

ERP is een container begrip. Het wordt te pas en onpas gebruikt.

Wij kunnen ondersteunen op alle facetten van ERP. Naast het vanuit een blauwdruk (basis) op maat te bouwen kunnen we bijvoorbeeld;
Een 'laag' over het huidige systeem heen bouwen met een beter scherm voor de gebruikers. Of een aanvullend component dat gekoppeld is aan het huidige systeem. Maar wat ook kan is een stuk of volledig nabouwen van de functionaliteit die je nu hebt maar dan aangevuld met processen die ontbreken. 

Het is teveel om even zo op te noemen wat er mogelijk is maar wij denken graag met je mee om een optimaal ERP te realiseren voor jouw bedrijf. Uiteindelijk is ERP een middel en niet het doel. Het moet gewoon helpen bij een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering.

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.