Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar een ordersysteem?

Een geautomatiseerd ordersysteem geeft je een goed beeld van alle bestellingen, voorraden en productieprocessen. Door het minimaliseren van fouten en versnellen van handelingen, heb je uiteindelijk hogere marges.

De pakbon is vaak een belangrijk onderdeel van het ordersysteem. Die bevat gegevens over wat er gedaan moet worden, of het nu gaat om goederen of werkzaamheden. Op de pakbon staat onder andere wie, wat, wanneer en welke kosten, maar ook het akkoord van de klanten en opmerkingen.  

Een handmatige pakbon komt nog steeds regelmatig voor. Wij vinden dat zonde, want er is zoveel winst te behalen als je de pakbon digitaliseert. Je kunt denken aan direct factureren en de voorraad bijwerken, digitaal ondertekenen of uren registreren.

Wij kunnen dit op maat voor je maken waarbij we al een basis hebben die we gebruiken als vertrekpunt. Deze basis breiden we uit met jouw specifieke wensen.

Lees meer

Is jouw verkoopproces optimaal?

Zijn orders een belangrijk onderdeel van je bedrijf? Dan is het zaak dat dit zo optimaal mogelijk stroomlijnt. Verkoop is immers waar het om gaat.

Er zijn veel standaard ordersystemen (of modules) maar orders kunnen erg bedrijfspecifiek zijn. Daarom voldoet vaak een standaard systeem niet. Dan biedt maatwerk een oplossing.

Maar maatwerk is duur. Toch? Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwen we snel en eenvoudig applicaties die passen bij jouw organisatie.

Daarnaast hebben we al een basis staan waarop we verder bouwen. Dit betekent dat we niet alles compleet opnieuw hoeven te bouwen maar enkel jouw specifieke wensen.

Wil je meer weten over deze werkwijze, bekijk dan ons filmpje: CTA/link

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.