Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar een supportsysteem?

Klant ondersteuning kan op vele manieren. Bijv. via telefoon of per mail. Ook komt het mogelijk binnen vanuit verschillende hoeken. Om dit goed te beheren en de klanten goed te kunnen servicen is het van belang de aanvragen centraal te registreren en behandelen. Dit kan met een 'ticketsysteem'. Ook wel customer support system of service portal genoemd.

De klant kan zijn verzoek tot support online indienen. Dit verzoek kan dan intern toegewezen worden aan de juiste persoon/afdeling. Dit is natuurlijk bij ieder bedrijf weer net wat anders. Wij maken het precies op maat voor jou. Ook hoe en op welk moment je de indiener wil notificeren van de voortgang.

Met een service portal (ticketsysteem) zorg je ervoor dat alle communicatie via hetzelfde kanaal verloopt. Zo behoud je het overzicht en kan je de klant optimaal bedienen. Eventueel zorgen wij er ook voor dat de portal communiceert met je CRM.

Voor F3 Design hebben we al ooit zo’n ticketsysteemgemaakt. Lees meer over deze case op onze website.

Lees meer

Wat kan er verbeterd worden aan jouw klant support?

Met een webapplicatie op maat kun je je customer service optimaliseren.

Er zijn velen standaard tools maar maatwerk kan het verschil maken ten op zichte van de concurrent. Maar maatwerk is duur, toch? Nee, dat is dus niet meer zo. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwen we snel en eenvoudig applicaties die passen bij jouw organisatie.

No-code en low-code zijn twee van deze nieuwe manieren om software te ontwikkelen. Daarbij is het niet nodig om code te schrijven. Dit is een stuk sneller en dus goedkoper. Daarnaast zijn aanpassing naderhand eenvoudig door te voeren. Er hoeft immers niet een ellenlange code 'gewroet' te worden met alle risico's die daar bij komen kijken.

Door niet puur gefocust te hoeven zijn op de techniek kunnen wij volledig aandacht geven aan het proces. En daar gaat het met de oude technieken vaak mis. Focus op techniek en niet op de oplossing. Die tijden zijn nu voorbij.

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.