Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar een sales funnel?

Met een sales funnel maak je je verkoopproces inzichtelijk. Een (toekomstige) klant doorloopt de fases van de funnel één voor één. In elke fase staat iets anders centraal, zoals het opbouwen van bekendheid, het overwegen van een aankoop en het nemen van een beslissing.

Dit proces kan je goed automatiseren. Zo kan je iedere prospect op een optimale wijze sturen naar klant. Daarnaast kan je de sales medewerkteZo krijgt elke klant de juiste communicatiemiddelen te zien, die horen bij de fase van de funnel waarin hij zich bevindt.

Dit levert meer klanten op en het kost minder tijd, omdat alles al automatisch is ingesteld.

Lees meer

Wat kan er beter of sneller aan jouw bedrijfsproces?

Met een webapplicatie op maat kun je je bedrijfsproces automatiseren.

Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwen we snel en eenvoudig applicaties die passen bij jouw organisatie.

No-code en low-code zijn twee van deze nieuwe manieren om software te ontwikkelen. Daarbij is het niet nodig om code te schrijven. Innovatieve en logische oplossingen, dat is de basis. Er is geen specifieke IT-kennis meer nodig, want je werkt met een grafische interface. Hierin versleep je blokken die al een code bevatten.

No-code en low-code brengen dus vele mogelijkheden metzich mee, die het proces van webapps bouwen een stuk makkelijker maken. Omdat we ons veel minder bezig hoeven te houden met de techniek, kunnen we meer aandacht besteden aan het berijfsproces. De focus ligt op de klant.

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.