Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar een voorraad managementsysteem?

Je voorraad automatisch managen levert een flinke tijdswinst op voor je organisatie. Een ander voordeel is dat je altijd de juiste voorraad tot je beschikking hebt. Je ziet namelijk makkelijk en snel wat er ontbreekt zodat je het kan inkopen. Andersom geldt natuurlijk ook dat je weet wat je nog kan verkopen.

Het in control zijn is voor voor de interne organisatie maar ook voor de klanttevredenheid, want er zullen minder fouten gemaakt worden.

Echter is ieder bedrijf anders en heeft net weer wat andere wensen. Wij kunnen je hierbij helpen zodat je een systeem hebt die precies voorziet in jouw behoeftes. Wij hebben al een basis staan. Deze gebruiken wij als vertrekpunt voor jouw maatwerk applicatie.

Lees meer

Wil jij maximale controle over jouw voorraad?

Is voorraad een belangrijk onderdeel van je bedrijf? Dan is het zaak dat dit maximaal onder controle hebt.

Er zijn veel standaard voorraadmanagement systemen maar 'voorraad' is erg specifiek. Daarom voldoet vaak een standaard systeem niet. Dan biedt maatwerk een oplossing.

Maar maatwerk is duur. Toch? Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwen we snel en eenvoudig applicaties die passen bij jouw organisatie.

Daarnaast hebben we al een basis staan waarop we verder bouwen. Dit betekent dat we niet alles compleet opnieuw hoeven te bouwen maar enkel jouw specifieke wensen.

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.