Holy moly!

Onze cases
waar wij trots op zijn!

De laatste jaren hebben we aan een aantal maatwerk applicaties gewerkt. Dit hebben wij mogen doen voor mooie bedrijven met diverse doelen en wensen. Dit maakt dat we inmiddels op veel onderdelen van bedrijfsvoering ervaring hebben. Ook heeft dit als gevolg dat wij enkele mooie blauwdrukken hebben kunnen maken die we als basis kunnen gebruiken voor toekomstige applicaties.  

EnergieKees

Met de applicatie kunnen audits uitgevoerd worden met een tablet. Wordt een ROI (return on invest) berekend en een rapportage gegenereerd voor de eindklant. Daarnaast is er een portaal waarop de consultant en de klant het dossier kan bekijken.

Lees meer
I-Kook

Voor I-kook hebben we een volledig CRM op maat gemaakt. Binnen dit CRM hebben we ook de volledige sales funnel vormgegeven. Daarnaast wordt voorzien in een management dashboard met alles cijfers van de coaches en vestigingen.

Lees meer
VPS

Door DHL zijn wij aangedragen bij onze opdrachtgever VPS. Zij testen de kwaliteit van brandstof van grote zeetankers. Voor VPS hebben wij een portaal gebouwd om alle samples, wereldwijd, te stroomlijnen naar de verschillende laboratoria systeem voor gebouwd om.

Lees meer
Verrijt Fire and Safety

Verrijt controleert en vervangt brandbeveiligingsapparatuur. Wij hebben we een systeem ontwikkeld waarmee ze dat efficiënt en vakkundig kunnen doen. Tevens wordt direct een rapport gegenereerd welke digitaal ondertekend kan worden en daarna naar de klant wordt +verstuurd

Lees meer
F3 Design

F3 Design is productspecialist op het gebied van automatisch pallet transport en pallet verpakking. Het gaat om complexe producten, dus een goede helpdesk is essentieel. Daarvoor hebben wij een service portal (ticketsysteem) ontwikkeld.

Lees meer
StalenDeurenHuys

StalenDeurenHuys maakt stalen deuren op maat. Om het voor hun klanten mogelijk te maken om direct online een deur samen te stellen, hebben wij een configurator gemaakt.

Lees meer

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.