Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Wil je uren registreren op jouw eigen manier?

Een uur is een uur. Maar niet ieder bedrijf registreert dit op dezelfde manier. Vaak gaat het gecombineerd met orders, diensten, leveringen of iets dergelijks.

Er zijn veel standaard oplossingen om de uren te registreren. Maar als het niet precies voldoet. Dan is maatwerk op goede oplossing. Vooral als dit gekoppeld dient te worden aan een ander systeem of dat er bepaalde rapportages gemaakt moeten worden.

Wij kunnen vrij eenvoudig de registratie precies op maat maken. Wij baseren ons op reeds gemaakte functionaliteit welke we aanpassen naar jouw wensen. Interessant? Laat het ons weten.

Neem contact op

Wat kan er beter aan de uren registratie?

Uren administratie kan op velen manieren. Er zijn veel tools die je hier bij kunnen helpen. Maar vaak wil je de uren registratie integreren met de rest van je bedrijfsvoering. Dan is maatwerk misschien de oplossing.

Maar maatwerk is duur. Toch? Nee, dat hoeft niet meer. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwen we snel en eenvoudig applicaties die passen bij jouw organisatie. Daarnaast hebben we al een basis staan die we nemen als vertrekpunt voor jouw applicatie. Dat scheelt tijd en dus geld.

Wil je meer weten over deze werkwijze, bekijk dan ons filmpje: CTA/link

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.