Shop, store & more

Efficiëntie en  

gemak
onder één dak

Neem contact op
Voor iedereen...
...een webshop...
...en meer

Een webshop

van A tot Z

Je hebt een product die je online wil verkopen. Het kan zijn dat je de ruimte niet hebt om om je product te maken of te assembleren. Maar misschien heb je ook wel een kleine voorraad nodig. En dan hebben we het nog niet over de logistieke uitdagingen.
 
Een gebrek aan ruimte kan zeer nadelige gevolgen hebben. Met name zal het leiden tot een dure en vooral lange 'time-to-market'.

Voor dit probleem bieden wij een oplossing. Wij bouwen de webshop maar geven ook de mogelijkheid om je product in eigen beheer te managen. Hoe wij dit doen? Neem contact op.

Wil jij een webshop maar ook een oplossing voor de praktische uitvoering?

Met een webshop alleen ben je er nog niet. Denk hierbij aan opslag, voorraad en distributie. Maar ook het realiseren en assembleren van jouw product kan een uitdaging zijn als je alleen al kijkt naar ruimte.

Bij ons bent u aan het juiste adres als je op zoek bent naar een partner voor het opzetten van je eigen webshop. Maar wij bieden meer dan alleen het bouwen van uw webshop. Wij bieden ook ruimte aan waar u uw producten kunt opslaan, realiseren en assembleren. Daarbij kunnen wij zelfs de distributie voor u uit handen nemen. 

We begrijpen dat het opzetten van een webshop een grote investering kan zijn en daarom willen wij het proces voor onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Door onze diensten is het niet nodig om een aparte opslagruimte te huren of gebruik te maken van externe partijen voor het assembleren en realiseren van uw producten. Een ander voordeel van onze diensten is dat het mogelijk is om snel en gemakkelijk te schakelen. Alles zit namelijk letterlijk onder 1 dak.

Ons concept heet Shop, store & more. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. 

Neem contact op

No-Code/Low-Code

Bij Holy one zetten we de nieuwste technieken in, waardoor we goedkoper en sneller software kunnen bouwen. Jouw wensen zetten wij om in een makkelijk te implementeren oplossing. Simpel als dat.

Benieuwd naar hoe het precies werkt? In onderstaande video leggen het uit:

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.