Webapplicaties

Wij maken precies wat jij wil.

Eenvoudig en voor iedere onderneming. Dat is Holy one.

Wij ontwikkelen webapps die jouw bedrijfsproces een stuk makkelijker maken. Ons doel is om je te laten nadenken over de processen binnen je bedrijf. Wat kan er beter of sneller?

Op zoek naar planning software?

Plannen is tegenwoordig essentieel voor bijna iedere organisatie. Er zijn ook veel standaard tool waarmee je kan plannen. Echter is planning erg breed. Het kan gaan om het plannen van werknemers, cliënten, bussen, vrachtwagens, panden, verhuur van materieel enz. Het kan gaan om vaste tijdsloten, vaste diensten of alles is variabel. Je merkt het al, plannen kan voor iedere bedrijf anders zijn. Het is lastig om dan een tool te vinden die precies doet wat jij wil.

Toch is goed plannen cruciaal in de bedrijfsvoering. Het geeft overzicht. Het geeft rust. Maar als de planning niet goed inzichtelijk dan geeft het juist onrust en kunnen zaken niet goed lopen.

Wij kunnen je helpen om de planning onder controle te krijgen. De applicatie zal precies de elementen bevatten die in jouw planning relevant zijn.

Lees meer

Is jouw planning optimaal?

Met een planningstool op maat gemaakt kan je maximaal effectief zijn in de bedrijfsvoering.

Maar er zijn zoveel tools. Waarom dan maatwerk? Planning is essentieel in iedere organisatie. Maar ieder bedrijf doet het op zijn eigen manier. Het is zaak dat planning de werkzaamheden ondersteunt en de mensen stuurt. Op die manier worden de juiste dingen op het juiste moment gedaan. Voldoet een standaard tool niet maximaal dan loop je kans dat de bedrijfsvoering ook niet optimaal is. En dat is nu precies dat je als ondernemer niet wil.

Maar maat werk is duur toch? Nee, dat is dus niet meer zo. Door gebruik te maken van nieuwe technieken, bouwen we snel en eenvoudig applicaties die passen bij jouw organisatie.

Door niet puur gefocust te hoeven zijn op de techniek kunnen wij volledig aandacht geven aan het proces. En daar gaat het met de oude technieken vaak mis. Focus op techniek en niet op de oplossing. Die tijden zijn nu voorbij.

Zo werken wij

Een greep uit de Holy ones

Een greep uit de Holy ones

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.