Onze oplossingen

Enkele voorbeelden van onze producten

Gebruiksvriendelijk

en modern

De meeste bedrijven hebben een of meerdere systemen draaien om de bedrijfsvoering te kunnen doen. Een CRM, een ERP of wat dan ook. Het kan zijn dat deze voor een groot deel voldoet maar niet in alles voorziet.  Het kan ook zijn dat het verdeeld zit over twee of meer systemen. Of dat het systeem wel functioneert maar erg gebruiksonvriendelijk is. Voor al dit soort situaties kan het zinvol zijn om het huidige systeem na te bouwen en aan te vullen met datgene waar het in tekort schiet. 

Door gebruik te maken van de nieuwe technieken kunnen we razendsnel iets nabouwen een aanvullen. Dat heeft het ook meteen een modern jasje en bevat het enkele functies die je gebruikt. 

Met software nabouwen...

ben je klaar voor de toekomst

kan je risicoloos vernieuwen

vergroot je gebruiksgemak

kan je efficiënter werken

blijft kennis in tact

voorkom je omzetverlies

Zo helpen wij jou...

Software Nabouwen is dé manier om risicoloos uw software te vernieuwen. Wij bouwen het huidige systeem na, maar dan beter. Doordat de processen gelijk blijven is de impact op uw organisatie minimaal. 

De techniek is anders, de interface (de schermen) is anders maar de bedrijfsvoering blijft gelijk. Hierdoor blijft de kennis van uw medewerkers behouden en toepasbaar. Mensen hoeven niet te wennen. De werkwijze hoeft niet anders. Maar je bent wel gereed voor de toekomst. 

Uiteraard is dit wel het moment om zaken te verbeteren. Geen must maar wel een uitgelezen kans om processen zonder risico te optimaliseren. Wij denken hierin graag met je mee.

Lees meer
Voor grote en kleine bedrijven
Nieuwe techniek:
no-code
Betaalbaar en snel

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.