StalenDeurenHuys

Configurator

Audit tool

Ontwerp zelf de perfecte stalen deur

tekstvak Stalen #1 StalenDeurenHuys maakt stalen deuren op maat. Om het voor hun klanten mogelijk te maken om direct online een deur samen te stellen, hebben wij een configurator gemaakt. Hiermee kunnen klanten zelf de opties onderzoeken en direct het resultaat zien. De configurator neemt je mee langs de verschillende keuzes, die de klant volledig zelf kan invullen. Denk daarbij aan het aantal deuren, types deuren, de afmetingen, handgrepen enz. De keuzes worden visueel en geanimeerd getoond zodat je direct weet hoe het ontwerp er in de praktijk uit zal zien. De keuzes kunnen worden automatisch omgezet in een offerte en eventueel een order. Het voordeel van de configurator is dat StalenDeurenHuys klanten beter en sneller kan helpen. Het scheelt veel tijd nu offertes niet meer handmatig moeten worden opgesteld en kan direct overgegaan worden tot een order. Naast de kostenbesparing is de conversie een stuk hoger nu klanten kunnen zien welke deur voor hun het meest geschikt is. De deur kan daarna direct geproduceerd en geleverd worden en zal nog beter aansluiten op de behoeftes van de klant.

Voor grote en kleine bedrijven

Nieuwe techniek:
no-code

Betaalbaar en snel

Wie is StalenDeurenHuys?

StalenDeurenHuys maakt deuren, van echt staal, in hun eigen atelier. Daarom kunnen zij volledig maatwerk leveren. Het is mogelijk om stalen binnendeuren, buitendeuren en ramen te bestellen. De eigenaren Maud en Hans hebben affiniteit met staal. Ze zijn ooit zelf begonnen met het maken van hun perfecte stalen deur, omdat ze dat graag aan hun interieur wilden toevoegen.

Dit bleek het begin van een nieuw avontuur, want inmiddels hebben ze al vele stalen deuren gemaakt voor andere mensen. Dat was het begin van StalenDeurenHuys. De koffie staat altijd klaar en Hans en Maud werken vanuit hun passie. Dat maakt dat het bedrijf lekker informeel is en persoonlijk met hun klanten omgaat.

Work

Responsive design... zowel op desktop als op mobiel kan de applicatie gebruikt worden.

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.