Verrijt Fire and Safety

Keuringsapplicatie

Audit tool

Wij spelen niet met vuur

Verrijt controleert en vervangt brandbeveiligingsapparatuur. Wij hebben we een systeem ontwikkeld waarmee ze dat efficiënt en vakkundig kunnen doen. Met de applicatie die wij voor Verrijt hebben gebouwd, is het eenvoudig om blusmiddelen foutloos te controleren en te keuren. Via een QR-scanner wordt informatie over het specifieke product zichtbaar op de iPad. Zo weet de controleur direct de locatie en de eigenschappen van het brandbeveiligingsapparaat. Je kunt je vast voorstellen dat het erg handig is om in een groot gebouw precies te weten welk apparaat het betreft, want blusmiddelen wisselen wel eens van plek. Nu lees je met de iPad uit welk product het precies is. Met een druk op de knop keur je het blusmiddel goed of af en vervang je het artikel eenvoudig. Na het keuren kan de klant digitaal een handtekening zetten en wordt er automatisch een rapport gegenereerd en gemaild naar de klant. Tevens wordt bepaald wat in rekening gebracht kan worden. Het keuringsproces verloopt met deze applicatie dus een stuk sneller en de kans op fouten is veel kleiner.

Voor grote en kleine bedrijven

Nieuwe techniek:
no-code

Betaalbaar en snel

Wie is Verrijt?

Verrijt zet zich in voor veilige werkplekken. Een belangrijk onderdeel daarvan is de aanwezigheid van genoeg werkende brandbeveiligingsapparatuur.

Ze keuren de brandbeveiligingsapparatuur en vervangen ze het waar nodig. Verrijt is een gecertificeerd onderhoudsbedrijf, dus kwaliteit is altijd geborgd.

Work

Responsive design... zowel op desktop als op mobiel kan de applicatie gebruikt worden.

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.