VPS

Logistieke sturing wereldwijd

Audit tool

Makkelijk en snel controleren

Door DHL zijn wij aangedragen bij onze opdrachtgever VPS. Zij testen de kwaliteit van brandstof en daar hebben wij een geautomatiseerd systeem voor gebouwd. VPS heeft enkele eigen laboratoria in verschillende landen waar de brandstof getest kan worden. De samples komen van over de hele wereld en moeten naar het juiste laboratorium vervoerd worden. Wij hebben een applicatie gebouwd waarmee klanten van VPS hun samples kunnen aanmelden om opgehaald te worden door bijvoorbeeld DHL en FedEx. Er is een API-koppeling gelegd met de logistieke partners, waarmee direct de request gevalideerd en verwerkt wordt. De applicatie genereert, afhankelijk van het land en koerier, automatisch alle relevante shipping documents (zoals douanepapieren en Air Way Bill) in meerdere talen. Na het verwerken van de request kan de klant met een track & trace-code de sample volgen. Een belangrijk onderdeel van deze applicatie is dat VPS zelf het beheer kan doen. Denk bijvoorbeeld instellingen van landen, documenten, uitzonderingen en koeriers. Zij hebben ons niet nodig om aanpassingen te doen in de configuratie. Hierdoor zijn zij zelf meer in control en niet afhankelijk van een softwareleverancier.

Voor grote en kleine bedrijven

Nieuwe techniek:
no-code

Betaalbaar en snel

Wie is VPS?

Veritas Petroleum Services (VPS) is expert op het gebied van ‘fuel testing’ en ‘bunker quantité surveys’. Zij zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het brandstofmanagement van de marine.

VPS is wereldwijd actief en beschikken over uitgebreide technische kennis. De kwaliteit van de brandstof wordt op deze manier te allen tijden gewaarborgd.

Work

Responsive design... zowel op desktop als op mobiel kan de applicatie gebruikt worden.

Verbeter je bedrijfsproces met
software van Holy one.

Snel
Lage kosten
Makkelijke trajecten
Toekomst ready
Wij bellen je graag!
Bedankt, we bellen je spoedig!
Oeps, er ging iets mis! Probeer het nog eens.